tirsdag den 31. juli 2012

Det summer i kreahulen

Jeg har været fordybet i min kreahule de sidste par aftener, hvor jeg har fået færdiggjort nogle projekter. Det er der jeg nyder min Line-tid med et glas rødvin og en lydbog på pc'en. Så kører min Brother og Bernina derudaf og der kommer alt fra buksedragt, bukser til t-shirts igennem. For tiden hører jeg shopaholic bøgerne. Det er bare drønhyggeligt og multitasking på højeste plan. Kender du det at du også godt kunne tænke dig at læse en god bog, men også gerne vil lave noget kreativt?? Hvis du er alene er det super at høre en lydbog samtidig.

Men hvad kom der så ud af maskinerne denne gang? Jo, jeg fik lavet den fine buksedragt færdig som jeg har set på denne skønne blog. Det varer nok lidt før Mille kan passe den. På trods af hendes 20 måneder er hun kun lige begyndt at bruge str 80. Hvor brormand bruger str 86 og 92. Han har fået et par bukser mere og en t-shirt.


Den er lavet i leopardprint babyfløjl fra Stof2000


Bukserne er i mælkedrengestrib fra Stof2000 og bomuld med biler fra Malika og Rosa. Herunder er det buksernes bagside






Stoffet er fra City Stoffer i Århus

T-shirten er dog ikke helt gået som tænkt. Ribben i halsen er blevet skæv, men mon ikke Mads får den på tiltrods når nu sommervejret kommer igen, når vi starter på arbejde i næste uge...

Der er mere tilbage af den leopardprintede babyfløjl. Overvejer kraftigt om jeg skal kaste mig ud i endnu et voksenprojekt og lave mig en nederdel efter Lines DIY. Kunne det ikke være lidt smart??

Nu vil jeg ind og se dvd med ingeniøren. De film vi ikke nåede at se i Biografklubben er nu begyndt at komme på dvd. 

Ha en god aften


mandag den 30. juli 2012

Barndommens gade

Min søde mor kom med nogle af mine gamle børnemøbler i går. Det er mit røde bord og bænk, som jeg fik af min mormor og morfar til min 2 års fødselsdag og en stol som jeg fik i dåbsgave, og en bamse. Det skal Mille og Mads nu have glæde af. Det blev straks accepteret, og stolen specielt er blevet kørt rundt i hele lejligheden. Og apropo lejlighed troede jeg at ville blive en udfordring at få plads til det og det ville ende på loftet indtil vi finder os et hus. Men min mor fandt til en plads til det og nu er det blevet en del af vores stue :-)


 Det røde sæt i vores stue

Min morfar og jeg samler det røde sæt i min barndomsstue 


Hvorvidt det skal have en tur med en malerpensel ved jeg ikke rigtig, for der er noget meget nostalgisk over den røde (70'er) farve. Men den matcher ikke helt ind i vores stil i stuen...

Det ustadige vejr har også givet mig lyst til at sy lidt. Så jeg er blevet færdig med et sæt til Madse-mand. Så min første t-shirt er blevet færdig og jeg er egentlig ret tilfreds med resultatet. Selv om ribben i halsen voldte mig nogle problemer. Mønsteret er Medoom bogen, hvor der er en fin vejledning i. Men sidenhen er jeg faldet over en rigtig fin DIY hos LaRaLiL som jeg vil bruge på den næste t-shirt jeg skal have lavet færdig (mangler kun ribkanten)

Til bukserne har jeg fundet et fint matchende bånd med traktorer, biler og campingvogne. Og alle synlige stikninger er lavet med grøntråd. Så bliver det da ikke mere drenget, vel??



Jersey og bånd har jeg købt hos Malika og Rosa, en utrolig lækker butik og så nem at shoppe på fra ipad'en :-) De to denimtyper er fra Stof2000.

søndag den 29. juli 2012

Det danske sommervejr

Så viser det danske sommervejr sig fra sin sædvanlige side igen. Men så er det jo heldigt at der er en masse kreaprojekter, der kalder. Jeg er bl.a. i gang med en sweater til Mille. Måske virker det lidt omsonst at strikke i uld midt om sommeren, men med to aftagere må jeg i gang tidligt. Når først hverdagen viser sit grumme ansigt igen, bliver der desværre ikke så meget tid og overskud til div. kreaprojekter. Men jeg skal også have lavet en i limegrøn og mørkegrøn til Mads.

Det er et taknemmeligt projekt, så jeg er allerede nået langt. Mon ikke jeg når at blive færdig inden sommerferien er ovre om en uge?!



Garnet er fra BC garn i Kolding. De har et fantastisk lagersalg sidste weekend i oktober hvert år den . Og der gælder den samme undtagelse som med sommerferie-butiks-besøgende...
Jeg er lidt vild med garnrullerne. Det er overskueligt hvor meget man har tilbage, der er ikke mange løse ender at hæfte og så ser det bare så ordentlig ud.

lørdag den 28. juli 2012

Velkommen

Så går startskuddet på min blog. Jeg nyder at følge med i jeres krea-liv og projekter, hvilket giver mig en masse inspiration til mine egne syprojekter og nye krea-græsgange, som jeg vil prøve kræfter med.

Jeg håber at jeg også kan være til inspiration for jer, som I er til inspiration for mig. Derfor vil jeg give en smagsprøve på noget af det nyindkøbte som jeg vil sysle med i den nærmeste fremtid.

Vi er lige kommet hjem fra en skøn ferieuge på Norddjurs, hvor vejret var lige som det skulle være. Jeg fik lagt vejen forbi Hornslet som byder på to vildt lækre specielforretninger. Filt og Stof & Stuff. Der kan jeg altid købe mig arm, og når det nu kun er én gang om året jeg kommer i netop de to butikker, gør det ikke noget at jeg køber lidt garn og sager... Dette på trods af at jeg har en regel om at jeg skal have gjort et indhug i mit garnlager før jeg køber nyt...... Der er vel altid undtagelser?!?!? Men denne gang synes jeg, at jeg gik moderat til værks :-) Garn, knapper, bånd og et mønster - det er da begrænset, ik??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...